Recensies Ballast producten

Reviews

Klanten hebben ons gemiddeld als 'Zeer goed' gewaardeerd. Op een schaal van 1-5 geven klanten ons gemiddeld een 4,83 (gebaseerd op 6 reviews). Ballast-producten.nl is de nieuwe online groothandel van ballast producten. Hier kunnen consumenten en bedrijven diverse ballast producten bestellen. Toepassingen van ballast zijn onder andere: het verzwaren van een zeil-of motorjacht, het verzwaren van scheepsankers en nog veel meer.

Laat een review achter

De laatste reviews

Ballast producten -

Van Nunen

55 stars

7 juni 2017 om 14:02

Wat een uitstekende service heb ik net gekregen! Was voor een schoolproject op zoek naar loodhagel en heb dit zonder enige moeite en binnen een uur na mijn e-mail gesponsord gekregen! He-le-maal top!! Bedankt, ook namens mijn leerlingen!

Marjan V.

55 stars

9 juni 2016 om 16:47

Grote of kleine bestelling, de klant staat echt voorop! Ze denken graag mee en bieden een oplossing op maat

Paul

55 stars

5 juni 2016 om 21:43

Prima, snelle service. Er wordt goed meegedacht en zeer flexibel geleverd!

Tom Engelfriet

55 stars

24 juni 2015 om 12:08

Bestelling geplaatst en paar dagen later stond het netjes klaar om te worden opgehaald. Kreeg ook het verzoek aan te geven wanneer het zou worden opgehaald. Helaas ging er iets mis maar ook dat is weer keurig netjes in orde gemaakt. Prima service met betaalbare producten. Hier staat service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Daar kunnen andere bedrijven een hoop van leren. Van mij krijgen ze een dikke 10.

Jan van der Meer

54 stars

Afgelopen week Ballastproducten gekocht via internet. Levering binnen 24 uur. Als er vragen zijn wordt hier snel op gereageerd.

Henk

55 stars

Wat een top service!