Klusseisoen voor plezierjachten is in volle gang.

Klusseisoen voor plezierjachten is in volle gang.

Klusseisoen voor plezierjachten is in volle gang, heeft u uw ballast materiaal al geregeld?

1 februari 2016

De bootjes liggen aan de kant en er is tijd om lekker te klussen aan de boot. Wij hebben diverse ballast materialen zoals fijne ponsdoppen of grove stalen ballast knuppels voor het verzwaren van uw boot. Wij kunnen het ballast materiaal in ieder gewenste formaat snijden of inpakken in onze speciale nylonzakken. 

Lood of staal ballast

Indien u kiest voor lood ballast, kiest u voor een duurzame oplossing waar u jarenlang plezier van kunt hebben. Één van de eigenschappen van lood is dat het zeer goed bestand is tegen corrosie. Het kan dus nat worden, zonder dat dit extreem gaat oxideren. Zo gaat uw investering jarenlang mee en voorkomt u vervelende jaarlijkse uitgaven. Vanzelsprekend kunt u ook kiezen voor stalen knuppels of ponsdoppen, wanneer u het ballast droog kunt houden of wanneer jarenlang gebruik geen vereiste is.

Ballast producten bestellen

Neem een kijkje op onze ballast producten pagina. Staat er niet bij waar u naar opzoek bent dan kunt u ons bellen op 010-4152815 en kijken wij voor u wat de mogelijkheden zijn. En doordat wij korte lijnen hebben met zowel de leveranciers en onze chauffeurs kan dit vaak al binnen 1 werkdag.

Bestel uw ballast op tijd en ga voorbereid het vaarseizoen in!

Gratis tip: bestel nu snel onze tijdelijke aanbieding: 20 kg lood ballast blok. Wees er snel bij, want op is op!

ballast20kg-1

20 kg loodblok